Bruschetta met cocktailtrostomaten

Bruschetta met cocktailtrostomaten

Recept type: Lunch, Voorgerecht, Snack
Voorbereidingstijd:  20 minuten
Totale bereidings tijd:  20 minuten
Aantal personen: 4 personen

Ingrediënten

  • 5 Harvest of Health cocktailtrostomaten zaadjes verwijderd en in kleine blokjes gesneden.
  • 1 Ciabatta in plakken gesneden
  • half teentje knoflook fijngehakt
  • half takje rozemarijn fijngehakt
  • olijf olie
  • 10 blaadjes basilicum grof gehakt
  • 1 tl gedroogde oregano
  • Parmezaanse kaasflakes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng 5 el olijfolie met de knoflook en de rozemarijn.
  3. Snij de ciabatta in plakken van c.a. 2 cm en bekwast ze met het olijfolie mengsel.
  4. Rooster de broodjes in de oven totdat ze goudbruin zijn in c.a.15 min
  5. Meng de tomaten met de basilicum, oregano en 2 el olijfolie en maak op smaak met wat peper en zout.
  6. Laat de bruchetta’s iets afkoelen en verdeel het tomatenmengsel hierover.
  7. Garneer met de Parmezaanse kaasflakes naar smaak.