Mexicaanse Quesedilla met trostomaat, koriander, kip en ui

Voor 4 personen

Ingrediënten

4 Mexicaanse tarwetortilla vellen
4 trostomaten in plakken gesneden
150 gram geraspte Cheddarkaas
200 gram gerookte kipfilet
125 gram verse koriander
1 rode ui in ringen
1 limoen
125 ml crème fraiche
2 eetlepels zoetzure chilisaus

Bereiding

1. Verdeel de plakken trostomaat, de cheddar, de koriander, de kipfilet en de uienringen over twee tortillavellen.
2.Zorg dat er geraspte cheddar kaas zowel onder als boven belegd is. Duw de twee overgebleven tortilla's goed op de twee belegde tortilla's. De kaas zorgt ervoor dat als de quesedilla's verwarmd worden de twee tortilla's goed aan elkaar blijven zitten.
3.Verwarm een koekenpan op laag vuur zonder olie.
4.Bak de quesedilla's om de beurt  tot deze aan beide kanten bruin en knapperig zijn en de kaas binnenin gesmolten is. Je zou dit ook in de oven kunnen doen of op de barbecue of zelfs op de grill!
5.Snijd de quesedilla's in vieren en snijd de limoen in partjes en serveer met de crème fraiche en de chilisaus.
6. Ook lekker met een salsa van tomaat, ui en koriander!