Provenciaalse oventomaatjes

Provenciaalse oventomaatjes

Recepttype: hapje
Aantal personen: 4
Bereidingstijd:25 minuten

Ingrediënten

  • 250 gram Harvest of Health mini tros-cherry tomaten
  • 20 gr Panko( Japans broodkruim) of andere broodkruim
  • 1 el Peterselie (gehakt)
  • 1 el Basilicum (gehakt)
  • 50 gr Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 4 Ansjovisjes (uit een potje)  (in stukjes )
  • Kappertjes
  • Olijfolie
  • Extra: ovenplaat,bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Halveer de tomaatjes.
  3. Meng de broodkruim met de gehakte kruiden en de Parmezaanse kaas.
  4. Bekleed de bakplaat met wat bakpapier en verdeel de tomaatjes hierop met de platte kant naar boven.
  5. Leg op iedere tomaat wat van het kruidenmengsel en garneer met wat kappertjes, een ansjovisje en bedruppel met wat olijfolie.
  6. Bak de tomaatjes in 15 min af.