Gevulde oranje paprika met kruidige Parmezaan broodkruimels en taggia olijven

Voor 2 personen
Bereidingstijd 30 min

Ingrediënten

-2 oranje paprika's
-1 ciabattabroodje
-100 gram geraspte Parmezaanse kaas
-50 gram Italiaanse taggia olijven zonder pit
-1 bosje blad peterselie
-blaadjes gerist van 2 takjes tijm
-5 blaadjes verse salie
-2 takjes verse oregano
-1 teentje knoflook
-3 eetlepels olijfolie

benodigdheden: een ovenschaal en een keukenmachine

Bereidingswijze
1.Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de oranje paprika's en ontdoe deze van de zaadlijsten.
2.Doe de knoflookteen,  de ciabatta in stukjes gescheurd, de taggia olijven, 2/3 van de Parmezaanse kaas, de helft van de bos blad peterselie en de rest van de verse kruiden met de olijfolie in de mengkom van de keukenmachine, meng het broodkruimmengsel fijn.
3.Vul de halve paprika's met het broodkruimmengsel en doe de paprika's 20 minuten in de oven.
4. Snijd ondertussen de blaadjes van de overgehouden peterselie fijn.
5. Serveer de gevulde paprika's met de peterselie en de rest van de geraspte Parmezaanse kaas.