Panzanella met cocktailtrostomaten

Panzanella met cocktailtrostomaten

Recepttype: voorgerecht, lunch
Voorbereidingstijd:  20 minuten
Totale bereidingstijd:  20 minuten
Aantal personen: 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gr Harvest of Health cocktailtrostomaten in vieren
  • 500 gr wit boerenbrood in plakken
  • 1 grote ui in ringen
  • 4 el rode wijn azijn
  • 100 gr zwarte olijven
  • 4 el peterselie
  • 10 blaadjes basilicum gescheurd
  • 8 el olijfolie
  • grof zeezout en versgemalen peper

Bereidingswijze

  1. Laat de uien in een bakje in de azijn trekken.
  2. Rooster het brood lichtjes in toaster of oven.
  3. Scheur het brood in kleine stukjes en besprenkel voorzichtig met een beetje water.
  4. Meng vervolgens alle ingrediënten met elkaar en maak op smaak met peper en zout.