Salade van gerookte forel cocktailtrostomaat, tuinkers, ei, avocado en little gem

Voorgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

-2 kropjes little gem sla
-4 cocktailtrostomaat
-1 avocado
-2  gepelde zachtgekookte eitjes
100 gram tuinkers
-200 gram gerookte forel filets
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels dragon azijn
1 eetlepel mosterd
1 theelepel honing
verse peper en zout

Bereidingswijze

1. Maak de dressing: meng de olijfolie, azijn, mosterd, honing en peper en eventueel zout naar smaak.
2. Verdeel de little gem sla over 4 bordjes of een grote schaal.
3. Snijd de avocado door de midden, ontdoe van de pit en lepel het vruchtvlees er voorzichtig uit en snijd in de lengte in plakjes.
4.Halveer de cocktailtrostomaten en de zachtgekookte eitjes.
5.Verdeel de forelfilets, de avocado, de tomaten en de halve eitjes over de little gem sla.
6. Verdeel de dressing en de tuinkers over de salade.