Trostomaat gevuld met tonijn

Trostomaat gevuld met tonijn

Recepttype: Voorgerecht, Lunch
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 4 Harvest of Health trostomaten
  • 2 blikjes tonijn op olie uitgelekt 220 gr
  • ½ rode ui
  • 1 hard gekookt ei; fijngehakt
  • 1 tl kappertjes
  • 1 el peterselie gehakt
  • 5 blaadjes basilicum gehakt
  • 10 zwarte olijven gehakt
  • 3 el mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • Extra: rucola om te garneren

Bereidingswijze

  1. Snij het bovenste kapje van de tomaten en hol ze uit met een lepel.
  2. Zet de tomaten ondersteboven om uit te lekken.
  3. Meng de rest van de ingrediënten en maak op smaak met peper en zout.
  4. Vul de tomaten met de tonijnsalade en garneer op het bord met wat rucola.